Merken en  bedrijven helpen om doelgerichter en effectiever te presteren. Dat is kort gezegd wat ik doe.


Door de juiste vragen te stellen, help ik om de koers te bepalen naar een heldere positionering van uw merk of organisatie.  Een positie die duidelijkheid geeft voor de te formuleren marketing- en/of communicatiestrategie.

Daarmee help ik om keuzes te maken en deze te vertalen naar concrete plannen en activiteiten.


Of het nu gaat om een volledige herpositionering met de ontwikkeling van een nieuwe brand identity of een goed doordacht communicatieplan gebaseerd op de bestaande merkwaarden. Met al dit soort projecten heb ik ruimschoots ervaring.


Concreet betekent dit dat ik u kan helpen om uw bedrijf of organisatie vanuit de merkwaarden te laten handelen en communiceren, waardoor uw klanten ervaren waar uw kracht ligt en wat u bijzonder maakt binnen uw branche.


Mijn rol kan zijn het adviseren van directie en beleidsmakers, het inhoudelijk aansturen van een afdeling, of het selecteren/aansturen van externe bureau’s en creatieven inclusief het beoordelen van creatief werk. Dit kan zowel gericht op de interne organisatie als de externe communicatie doelgroepen.


Ik ben er een groot voorstander van om middelenvrij te denken. Uw doelstellingen en uw boodschap staan voorop, de benodigde middelen en media vloeien daar uit voort. En natuurlijk altijd met de eigen merkwaarden in gedachten. Het orkestreren van middelen en media is voor mij een uitdaging. Altijd met het streven om een mooie samenhang te creëren waardoor de boodschap beklijft en uw merkwaarden worden versterkt.


Ook help ik graag met de implementatie. Resultaatgericht, voortgang realiseren waarbij de inhoud niet uit het oog wordt verloren. Samenwerken. En bovenal mensen prikkelen en enthousiasmeren.


Benieuwd?

Bel of mail me om vrijblijvend een afspraak te maken.

 


ervaring

positionering

corporate identity

huisstijl

beurspresentaties

sales promotion

dm

merchandise

events

sponsoring

trade marketing

internet

social media


buro’s

total design

design connection

vdvdl/amsterdam medical press

publicis groep/bmb

well creative branding

creative industries

dart group


branches

financiële dienstverlening

abn-amro, bank labouchere, eurocard, fortis, proteq direct, route mobiel, sns bank


b2b zakelijke dienstverlening

ibm, bnr newsradio, neuromind, xion consultancy, sara


fmcg

amstel, artic ice, bonduelle, dixan, fleuril, friesland foods, heineken, de kroes tasty bakeries, riedel, substral, witte reus


fashion

bakito, beachlife, luigi caprini, oilily, tripper jeans


retail

footlocker europe, koninklijke meddens


overig

artsen zonder grenzen, desso tapijt, whirlpoolfraaiwerk


ariane termeulen

06-52513255

ariane@fraaiwerk.nl


fraaiwerk


ariane termeulen

06-52513255

ariane@fraaiwerk.nl